Skip to content

Salg av bedrift

BOLT tilbyr transaksjonsrådgivning i forbindelse med bedriftssalg. Salg av bedrift kan være en komplisert prosess, som krever nøye planlegging. BOLTs rådgivere bistår bedriftseiere i hele landet med en ryddig salgs- og forhandlingprosess. Vi bistår gjennom hele forhandlingsprosessen, og legger opp til en optimal strategi for våre kunder.
Les mer

Oppkjøp

Kjøp av bedrift kan være en naturlig del av konsolideringsprosesser i ulike bransjer, det kan også være et ledd i en vekststrategi, internasjonaliseringsprosess, posisjoneringsstrategi, eller en måte å få tilgang til kompetanse, teknologi, kunder, patenter eller et nytt geografisk nedslagsfelt. BOLT bistår både norske og utenlandske infustrielle og finansielle kjøpere med oppkjøp av små og store norske bedrifter.
Les mer

Verdivurdering av selskap

Verdivurdering av selskap er en sentral del av BOLT sine tjenester.  BOLT utarbeider som uavhengig bedriftsmegler profesjonelle verdivurderinger av både små- og mellomstore selskap i hele landet. BOLT benytter anerkjent verdivurderingsmetodikk kombinert med erfaring fra et stort antall transaksjoner for å utarbeide et verdiestimat.
Les mer

Back To Top