Skip to content

Acquisition of Brdr. Grønnerud AS by Recover Nordic

Advisor to Recover Nordic AS

Brdr Grønnerud er totalleverandør av tjenester innen avløpsproblematikk og innsamling av septikslam, herunder kvalitetssikring av nyanlegg, og tilbyr i tillegg spesialiserte tjenester innenfor krantransport og håndtering av oljetanker og -utskillere. Selskapet betjener årlig mer enn 300 offentlige og private kunder i Oppland og Hedmark fra sin base på Gjøvik. Selskapet har en høyt kvalifisert organisasjon bestående av 30 ansatte og disponerer det siste og mest avanserte utstyret som anvendes innen sine tjenesteområder. Brdr Grønnerud har en historie innen septikbransjen som spenner over nærmere 70 år.

Recover Nordic Group er Nordens største leverandør av skadesanerings- og industritjenester med ca. 1 700 ansatte, hvorav 630 medarbeidere er ansatt i Norge, og en total omsetning på 2,3 mrd. Recover Nordic hjelper døgnet rundt forsikringsselskaper og deres kunder samt det offentlige, boligselskaper, industrivirksomheter og virksomheter i marine-/offshoresektoren med skadesanering og rekonstruksjon etter brann-, innbrudd-, storm- og vannskader, mv. Utover dette håndterer Recover Nordic alle former for industri- og spesialtjenester innen rengjøring, sanering og desinfeksjon.

Recover Nordic har i lengre tid ønsket å etablere seg innen industritjenester i Norge, og oppkjøpet av Brdr. Grønnerud markerer etableringen av norsk virksomhet innen dette segmentet.

BOLT Corporate Finance AS bisto Recover Nordic AS i oppkjøpsprosessen.

Pressemelding – Recover Nordic etablerer industritjenester i Norge gjennom oppkjøp av Brdr. Grønnerud AS

Back To Top